Massage Oil Professional Energy

Volym1000 ml

WISE Massage Oil Professional Energy är värmande och aktiverar blodcirkulationen. Rekommenderas till djup muskulär behandling, träningsvärk, led,- och muskelsmärta och utmärk som uppvärmning inför sportaktiviteter. 

OBS! På Massageoljor 1000 ml och bänkpapper tillkommer alltid frakt.

7012
80 produkter
WISE Organic Skincare
629,00 kr
Inkl. moms
  Fri frakt från 500 kr. Fri frakt Återförsäljare från 3500 kr
  1-2 dagars leverans
  Säker betalning med Klarna
Beskrivning

Innehåller en mix av växtoljor med hög friktion och fytoterapeutiska örter av bland annat kamfer och eukalyptus som ökar värmen i muskulaturen och gör dem mindre smärtande. Utvecklad under 15 år, på Axelsons professionella massageterapeutskola. WISE massageolja ENERGY har en starkt energigivande, värmande  och cirkulationsökande effekt på spända muskler och trötta sinnen. Tillför huden fukt och mättnad och ger en vacker och sammetslen hudyta som bonuseffekt. Kan även användas som kroppsolja på hemmaplan eller applicera som ett extra skydd på torr hy innan dusch. Enolja som fungerar utmärkt i alla massagesammanhang och som inte skapar allergi. 

 • Värmer och mjukar upp spända och smärtande muskler.
 • Lindrar gott en "frozen shoulder".
 • Ökar cirkulationen och utrensningen av slaggprodukter, bra vid cellulit massage.
 • Återfuktar huden och ger vacker lyster. 
 • Uppiggande och stimulerande för sinnet.

WISE massageoljor arbetar i tre steg 

 1. Uppvärmning
 2. Avslappningsmassagen/klassisk massage
 3. Djup muskulär behandling och töjning. Det handlar om doseringen och du får mer friktion ju längre du jobbar in oljan i huden. Lämnar inte fläckar i kundens kläder och inte en kladdig rest på huden. 

Ansvarsfullt producerad i Sverige med 100% ekologiska råvaror med förpackning och etikett vars material blir till vattenånga vid förbränning i sopstationen. Jag som står bakom WISE massageoljor älskar kvalitet och vill själv ha det bästa! Jag utbildade mig till massör 1991 och då hade ingen hört talas om ekologiska oljor!

Som massör jobbar du både med dina händer och kroppens största organ, huden, som tar upp minst 60% av det vi smörjer den med. Självklart ska vårt arbetsmaterial vara ekologiskt. Jag fick ta fram de oljor jag saknade, och vill man ha det bästa får man vända sig till proffsen. Tillsammans med Axelsons Massageskola utvecklade jag mina 3-stegsoljor som Axelsons sedan använde i varenda klass under 15 år och det säger allt om resultatet. 

Användning:

 • Fördelas jämt över huden och arbetas in till önskad friktion.
 • För djup muskulär behandling och stark friktion, dosera lite mindre.
 • För avslappningsmassage dosera lite mera.

Tips! Kan även användas i badet, duschen och som kroppsolja som hemmabehandling på torr hy. Kan lindra förkylning och hosta. Slemlösande och antibakteriell. Smörj in panna, bröst och bihålor och andas in eller ta ett bad med ett par matskedar olja i.

Levereras i brun flaska av biologiskt nedbrytbar plast som inte släpper igenom ljus.

Innehåll: Mandelolja (Eko), tistelolja (Eko), ricinolja (Eko), eterisk olja av pepparmint (Eko), eukalyptus (Eko), kamfer. Aroma: Limonen, Linalol, Geraniol, Citral, benzyl benzoate (ämnen som ingår naturligt i eteriska oljor).

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Eco), Carthamus Tinctorius Seed Oil (Eco), Ricinus Communis Seed Oil (Eco), Mentha Piperita Oil (Eco), Eucalyptus globulus Leaf/Twig Oil (Eco), Cinnamomum Camphora Oil (Eco). Parfume: Limonen**, Linalool**, Eugenol**, Citronellol**, Tymol** 
**Ämnen som ingår i eterisk olja

Produktdetaljer
7012
80 produkter