Välkommen till WISE, så kul att du vill veta mera! Med mina exklusiva produkter får du garanterat resultat.

Här får du en liten introduktion till mitt företag och hur Wise produkter blev till.

Jag som Wise grundare, tillhör de pionjärer som var med för mer än 30 år sen och förändrade hudvårdsindustrin och sättet att se på huden, (vad den mår bra av) och hudvårdsprodukters innehåll. Sen dess har mycket hänt och vi har i stort sett lyckats med våra visioner.

Idag är Wise ett välkänt exklusivt varumärke med tillverkning i Sverige och ett stort antal förstapriser i bagaget. Du ser dem i webbshopen.

Ett gediget arbete ligger bakom varje produkt. De baseras uteslutande på botaniska verksamma ingredienser från växtriket och varje produkt är framtagen genom att noga undersöka hur varje växt, olja och ört bidrar till hudens välmående.

Jag hoppas du också vill testa Wise nu och bli en supernöjd kund! Vill du veta mer? Hämta gärna min digitala folder också, den ligger här på hemsidan.

Gunilla Brunell


Läs lite mer...

WISE produkters funktion
- Stärka och bygga upp hudens mikrobiom, (hudens goda bakterier som är vårt immunförsvar.
- Skydda huden, till exempel från luftföroreningar, smuts och toxiner som vi dagligen utsätts för och förstås från fuktförlust.
- Ge huden rätt balans av fukt och näring som vitaminer, fettsyror och mineraler.

Flaskor och etiketter
Våra flaskor är valda med stor omsorg, som allt annat. Förutom att de är vita som snö, så ville jag också att de skulle spegla lyxen inuti, därför är loggan i guld. De ska vara snygga i ditt skåp och du ska känna dig lyxig när du ser dem. Naturligtvis är de klimatsmarta och återvinningsbara, liksom våra etiketter. Vakuumflaskor med pump gör att du som kund kan dosera exakt och få ut varenda droppe. Det är sånt vi vet att du som kund verkligen uppskattar.

Kundpolicy
Vi tror på kundvänlighet i alla aspekter och därför kan du alltid prata med oss om något inte är som du tänkt dig. Visste du att hos WISE har du tre veckors returrätt om du av någon anledning inte kan ha våra produkter. Det är vi ensamma om så vitt vi vet.

Miljötänk och hållbarhet
Vårt företag genomsyras av hållbarhets- och miljötänk. Vi har alltid ekologiskt kaffe till exempel och vi komposterar allt biologiskt. Det ingår i vår dagliga rutin att källsortera papper och plast och såklart återanvänder vi alla förpackningar vi får varor i.

WISE Power of plants
Med våra professionella hudvårdsprodukter låter vi dig ta del av ett arv som utvecklats under decennier och Du investerar i dig själv genom att välja högsta kvalitet både för din hud, din kropp och vår planet.

Våga prova du också ❤️

Hör podd (engelska) med mig på Spotify, eller sök på WISE Organic Skincare så kommer det upp.
Läs intervju med Gunilla hos Naturligt Snygg

Läs en recension på Naturligtsnygg.se