Välkommen! Kul att du tittar in!

Nedan kan du ansöka om att bli återförsäljare. Är du redan återförsäljare så kan du logga in med knappen längre ner på sidan.

WISE lanserades 1998 som ett professionellt salongsmärke helt baserat på botaniska ingredienser. Alla produkter tillverkas i Sverige och är framtagna genom att noga undersöka hur varje växt, olja och ört bidrar till hudens hälsa och vitalitet.

Tillsammans med Axelsons hudterapeutskola, där expertisen fanns utvecklades WISE under hela 15 års tid då vi också var huvudmärke där. Inga råvaror från petrokemisk industrin eller animaliska ingredienser är tillåtna i våra produkter. WISE är ursprungligen ett salongsmärke och våra produkter representeras hos salonger i hela Sverige. 

Jag som grundare är utbildad aromaterapeut, hudterapeut och massör och kommer från ett arv där jag är tredje generationen efter mamma och mormor, som lärt mig om växternas helande kraft. Detta återspeglas i mina produkter. 

"När jag reflekterade över vad generationer av kvinnor i min släkt lärt mig och hur dagens hudvård produceras, insåg jag att vi tappat bort ursprunget till naturlig skönhet. Med mina professionella hudvårdsprodukter får du ta del av ett arv som kommer ur 100 års erfarenhet".

Med WISE kompletta hudvårdsserier kan du skapa din egen magi och du får suveräna resultat! 

Gunilla Brunell

WISE återförsäljare logga in

Har du butik eller en hudvårdssalong och är intresserad av att bli återförsäljare? »