WISE Organic Skincare erbjuder prisbelönta, lyxiga och ekologiska hudvårdsprodukter. Ett klokt val för dig som vill ge dig själv det allra bästa och samtidigt leva hållbart.

WISE är ett hållbart, mångfaldigt prisbelönt ekomärke. Produkterna håller högsta kvalitet och ger absolut toppresultat! 

Vi tillverkar exklusiva professionella hudvårdsprodukter från växtriket och det har vi gjort sen 1998. När du väljer våra produkter investerar du i både dig själv och i vår gemensamma planet i Universum. Du behöver inte tveka, du har hela tre veckors returrätt om du inte kan ha våra produkter.

Nu lite skryt: I februari 2022 har vår Face cream Calming rose vunnit första pris för tredje gången och vår Jojoba scrub kom också på första plats i London i den prestigefyllda tävlingen Beauty Shortlist. Totalt fick sex av våra produkter priser i samma tävling.

Förra året blev Magic drops årets nyhet i tävlingen Stockholm Beauty week och nu är vår Jojoba scrub och Body oil Ylang ylang nomnerade i Sveriges viktigaste tävling, Organic Beauty Award! 


WISE hyllar alla åldrar. WISE gör produkter för alla hudtillstånd och/ eller hudproblem, eftersom vi i grunden är ett salongsmärke framtaget för hudterapeuter. Vi hyllar också alla åldrar för varje ålder äger sin skönhet! Våra hudvårdsrutiner är okomplicerade och ger en skön känsla och förstås en vacker och glad hy. Produkterna är veganska (förutom våra tre balmer som innehåller bivax). Givetvis är produkterna fria från djurförsök.       


Högkvalitativa råvaror från A-Ö.
 Produkterna framställs av bästa möjliga botaniska ingredienser. Innehållet består av ekologiska vegetabiliska oljor och medicinalväxter som är proppade med vitaminer, fettsyror, fuktkomponenter, alger och antioxidanter som tillsamman ger både glow, näring och skydd och lugnar "bråkig" hy. 


Alla är vi olika och vi ska alla leva hela livet i en och samma "hudkostym", därför ska du förstås ha produkter som passar just din hy och dina förutsättningar. WISE ska fylla ett specifikt behov och varje produkt är framtagen genom att noga undersöka hur de växter, örter och oljor vi tillsätter, möter hudens läkningsprocess och välmående vid olika tider i livet. Smart, effektivt och bra för planeten!

21 product(s)