Inga produkter

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Varukorg Till kassan

NYHET! Introduktionspris storpack. Repairing Beauty Oil för torr hy. OBS! 30 ml DUBBEL STORLEK

Nyhet! Supersnygg transaparent flaska i återvunnen plast som ser precis ut som glas.  Med elegant dropper och nya designen. Repairing beauty oil är en mycket lyxig anti-ageolja för torr hy som ger fukt, näring och skimrande hy. Gruppbild, enskil kommer när allt är klart.

 

 

Fler detaljer

504

489 kr

8 andra produkter i samma kategori:

Mogen hy förlorar med tiden både fukt och elasticitet och behöver anpassade produkter, som stärker elasticiteten och hjälper till att både förebygga och reducera rynkor.. För att uppnå en god återhämtning behövs både näring och superantioxidanter. 

- Förebygger och slätar ut linjeringar

-Bygger upp fuktbarriären

-Ökar hudens cellförnyelse och och syresättning

- Berikar huden med superantioxidanter, vitaminer och fettsyror
- Ger skimrande lyster och en sammetskänsla och gloss till trött eller glåmig hy

- Förebygger och slätar ut linjeringar 

Repairing Beauty Oil innehåller en mix av kraftfulla antiageoljor, bland annat broccolifröolja som är en mycket intressant olja i hudvård på grund av dess mycket speciella fettsyresammansättning där över 50% är den enkelomättade fettsyran erukasyran som är full av antioxidanter är mjukgörande och ger "gloss" åt glåmig och livlös hud. Utöver det innehåller broccolifröolja vitaminerna A, B, D, E och K samt fettsyrorna 3, 6 och 9. Det är med andra ord en reparerande och vitaminrik olja som innehåller de flesta för huden viktiga fettsyrorna. 

Broccoli som växt har förmåga att förhindra skador på vårt DNA, enligt Michael Greger, läkare och forskare som samlat vetenskaplig fakta under 20 års tid, om växternas kraftfulla förebyggande och läkande egenskaper.

Broccolifröoljan är en "torr" superantioxidant olja som snabbt tas upp av huden utan minsta kladd och verkar aktiverande och fuktighetsbevarande, tillsamman med olja från tistelfrön, solrosfrön, och mandel som ger den huden lyster och en sammetslen känsla.

Verksamma eteriska oljor är Lindblom som förutom sin fantastiska doft är aktiverande, stimulerar cellförnyelsen, är milt lymfdränerande och stärker bindväven samt Frankincense som kommer från kådan på Olibanumträdet och stärker hudens cellväggar, lugnar och förebygger brustna blodkärl.

Användning: Mycket dryg. Ett par droppar från pipetten räcker för hela dagen! Används morgon och kväll
på fuktad hy. Gärna i kombinaion med WISE ansiktsvatten och WISE Moist booster.

Dag: Efter oljan applicera någon av WISE prisbelönta dagkrämer ovanpå.
Natt: Applicera Wise Night balm rose eller Face Balm Repair ovanpå Repairing Beauty Oil och din hy kommer att bli som siden och sammet på en gång.

Innehåller 15 ml olja: Sötmandelolja (EKO), Tistelfröolja (EKO), Broccolifröolja (EKO), E-vitamin och Solrosfröolja. Eteriska oljor Lindblomma och Frankincense.

Innehåll INCI: Prunus amygdalus dulcic oil (EKO), Chartamus tinctorius seed oil (EKO), Brassica oleracea italica seed oil (EKO), Tilia cordata extrakt, Tocopherol, Helianthus annuus seed oil (EKO), Parfum som ingår naturligt i produkten: Hydroxicitronella, Amyl cinnamal, Linalool, Benzyl salicylate, Cinnamyl alcohol, Eugenol, Limonen, Geraniol, Citronella.