Marsha – ekologisk Eau de Parfume – PROV 1 ml
Marsha – ekologisk Eau de Parfume – PROV 1 ml
Rickard Söderberg, foto: Anna-Lena Ahlström
  • Marsha – ekologisk Eau de Parfume – PROV 1 ml
  • Rickard Söderberg, foto: Anna-Lena Ahlström

Marsha Parfym Prov 1 ml

95,00 kr

Nu kan du köpa en testflaska med spraypump på 1 ml av Rickard Söderbergs första ekologiska Eau de Parfume – Marsha – en doft av ovillkorlig kärlek och rätten att få vara sig själv. WISE har producerat den.

Doften varierar från person till person, beroende på vilken hudtyp man har eller vilka hormoner som är framträdande. Det gör Marsha extra spännande!

Tillverkas i Sverige!

Läs mer om innehåll och beskrivning nedan.


Läs Naturligt SNYGGs recension här!

I Lager

Snabb leverans 1–2 dagar

 Trygg betalning via Klarna

Fri frakt från 800 kr

 Tre veckors returrätt

Marsha är en Eau de Parfume som med sin mycket speciella doft hyllar rätten att få vara sig själv! Provflaskan innehåller 1 ml den räcker läääänge! Perfekt att ha i handväskan! Flaska har en fin liten spraypump och kommer i en cool förpackning där det står det mest väsentliga om innehållet. Det medföljer också en folder som berättar historien om Marsha. 

Användning: Morgon – middag – kväll förstås! Basen av 100% ekologisk alkohol och spraypumpen gör tillsammans parfymen mycket lätt att dosera. Spraya ett litet moln precis där du vill ha den. Parfymen kan ge ett extra mentalt skydd när det känns svårt att "bara vara sig själv"  Eller gör som Rickard och spraya på dig parfymen innan du går och lägger dig för extra lyxig nattsömn!

Marsha tillverkas förstås i Sverige som resten av WISE produkter. Marsha är en Eau de Parfume, då ren parfym blir 10 ggr så dyr. Innehållet består av naturliga doftämnen, eteriska oljor och naturidentiska doftämnen i en 100 % ekologisk alkholbas.

Vårt fokus har varit att göra en så ren parfym som bara är möjligt, det har tagit tid då vi från början hade föreställningen att den endast skulle innehålla eteriska oljor, det höll dock inte. Doften försvann alldeles för snabbt och den skulle vara osäljbar. Vi fick göra en kompromiss. Givetvis förekommer inga djurtester i något led och parfymen innehåller inga av de traditionella farliga eller giftiga ämnen som väldigt många parfymer gör. Ingen konservering är tillsatt eftersom alkoholbasen är fullt tillräcklig.

Parfymens doft varierar något från person till person, beroende på tex vilken hudtyp man har eller vilka  hormoner som är framträdande och doften blir därför unik på varje person, vilket ger "Marsha" en extra dimension!


INCI: Alcohol denat ORGANIC, Pardume fragrance, Aqua, PPG 20, Methyl glucose ether, Coumarine, Alpha isomethyl ionone, Hydroxycitronella, Limonene, Geraniol, Benzyl benzoate, Linalool, Isoeugenol.
Se nedan för förklaring av ingredienserna.

INCI Innehållsförklaing: Alcohol denat = växtalkohol som är helt ekologisk. Parfume fragrance är de olika naturliga och naturidentiska doftämnen som ingår. Aqua = destillerat vatten. Coumarine är en naturlig sustans som finns i många växter och utvinns bland annat ur tonkabönan: Coumarin har en lugn doft och har använts i naturliga parfymer sen 1882. PPG 20 löser de eteriska oljorna och doftämenna i alkoholen. Den amerikanska Drug Administration (FDA) har klassificerat PPG 20 som en livsmedelstillsats som är allmänt erkänd som säker. Det är också godkänt för användning i Europa. Alpha isomethyl ionone är ett doftämne som är konstgjort som fixerar hela parfymen så att doften sitter kvar. Doftämnen som ingår helt naturligt i eteriska oljor: Hydroxycitronella, Limonene, Geraniol, Benzyl benzoate, Linalool och Isoeugenol.


Rickards egna ord om vår parfym Marsha:

”Ända sedan jag var barn och kände mamma dofta Nina Riccis legendariska parfym L’air du Temps från 1948, har jag älskat hur dofter påverkar mej. Och jag älskar att själv dofta gott.

Däremot är många parfymer idag sprängfyllda av kemikalier som helt saknar naturligt ursprung, och många av de mer naturliga parfymerna är antingen oljebaserade eller relativt ensidiga i sin doftpalett. Så då föddes idén att se om det gick att göra en mer giftfri och naturlig doft, utan kompromissa med kvalitet eller djup.

Tillsammans med den fantastiska Gunilla Brunell på WISE Organic Beauty påbörjade jag så en resa mot en parfym. Allt startade med en kopp kaffe på ett café i Gamla Stan för snart ett decennium sedan, och vi konstaterade snabbt att vi både delade värderingar, humor och, inte minst, intresset för hud- och kroppsvård som är i samklang med både människa och natur.

När vi beslutade om att båda uppfylla vår dröm om en naturlig doft fastnade vi snart för en mycket speciell person som skulle komma att bli vår musa; Marsha P. Johnsson."

Rickard Söderberg

Test 1601

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Kunder som köpt denna produkt köpte också: