Rickard Söderbergs Parfym Marsha
Rickard Söderbergs Parfym Marsha
Rickard Söderbergs Parfym Marsha
Rickard Söderbergs Parfym Marsha
Rickard Söderberg foto: Anna-Lena Ahlström
  • Rickard Söderbergs Parfym Marsha
  • Rickard Söderbergs Parfym Marsha
  • Rickard Söderbergs Parfym Marsha
  • Rickard Söderberg foto: Anna-Lena Ahlström

Marsha parfym 50 ml

579,00 kr

Marsha limitied edition är nu slut och vi väntar med stor spänning på vår nästa doft med Rickard Söderberg. Kommer lagom till Jul!

Marsha har vi gjort på uppdrag av Rickard Söderberg som en hyllning till Marsha P. Johnsson, transaktivisten som kastade den sten som skulle bli startskottet för den första Prideparaden någonsin. Stenen i flaskan symboliserar den tändande gnistan för de förtrycktas resning.


Tillverkas i Sverige!
Läs Naturligt snyggs recension!

Sista produkten i lager

Snabb leverans 1–2 dagar

 Trygg betalning via Klarna

Fri frakt från 800 kr

 Tre veckors returrätt

Doften varierar från person till person, beroende på vilken hudtyp man har eller vilka hormoner som är framträdande. Det gör Marsha extra spännande!

Parfymen – Vacker kubisk glasflaska med perfekt spraypump som finfördelar parfymen. Flaskan är insvept i rött silkespapper, och är nedsänkt i en supercool box med röd insida. Vi lovar att den ger köparen en riktig wow-upplevelse! I boxen ligger också en folder som berättar historien om den verkliga Marsha och hennes kamp vid Stonewall för allas rätt till kärlek. Marsha var också den som som startade den allra första PRIDEN.

Användning: Morgon – middag – kväll förstås! Glasflaskans spraypump gör att du kan ”puffa” ut ett litet moln av parfymen där du vill ha den, eller spraya i luften och ”dyk” sen in i molnet. (Blir mindre koncentrerat). ”Marsha” kan användas precis när som helst och kan dessutom ge ett extra mentalt skydd när det känns svårt att ”bara vara sig själv". Eller gör som Rickard och spraya på dig parfymen innan du går och lägger dig för extra lyxig nattsömn!

Parfymens doft varierar också från person till person, beroende på vilken hudtyp man har eller vilka  hormoner som är framträdande. Det gör att parfymen doftar olika från person till person och det gör Marsha extra spännande!

Marsha är en Eau de Parfume, då ren parfym blir 10 ggr så dyr. Vårt fokus har varit att göra en så ren parfym som bara är möjligt, det har tagit tid då vi från början hade föreställningen att den endast skulle innehålla eteriska oljor, det höll dock inte. Doften försvann alldeles för snabbt och den skulle vara osäljbar. Vi fick göra en kompromiss med naturliga och naturidentiska dofter. Givetvis förekommer inga djurtester i något led och parfymen innehåller inga av de traditionella farliga eller giftiga ämnen som många parfymer gör. Ingen konservering är tillsatt eftersom alkoholbasen är fullt tillräcklig.


INCI: Alcohol denat ORGANIC, Pardume fragrance, Aqua, PPG 20, Methyl glucose ether, Coumarine, Alpha isomethyl ionone, Hydroxycitronella, Limonene, Geraniol, Benzyl benzoate, Linalool, Isoeugenol
Se nedan för förklaring av ingredienserna.

INCI Innehållsförklaing: Alcohol denat = växtalkohol som är helt ekologisk. Parfume fragrance är de olika naturliga och naturidentiska doftämnen som ingår. Aqua = destillerat vatten. Coumarine är en naturlig sustans som finns i många växter och utvinns bland annat ur tonkabönan: Coumarin har en lugn doft och har använts i naturliga parfymer sen 1882. PPG 20 löser de eteriska oljorna och doftämenna i alkoholen. Den amerikanska Drug Administration (FDA) har klassificerat PPG 20 som en livsmedelstillsats som är allmänt erkänd som säker. Det är också godkänt för användning i Europa. Alpha isomethyl ionone är ett doftämne som är konstgjort som fixerar hela parfymen så att doften sitter kvar. Doftämnen som ingår helt naturligt i eteriska oljor: Hydroxycitronella, Limonene, Geraniol, Benzyl benzoate, Linalool och Isoeugenol.


Rickards egna ord om vår parfym Marsha:

”Ända sedan jag var barn och kände mamma dofta Nina Riccis legendariska parfym L’air du Temps från 1948, har jag älskat hur dofter påverkar mej. Och jag älskar att själv dofta gott.

Däremot är många parfymer idag sprängfyllda av kemikalier som helt saknar naturligt ursprung, och många av de mer naturliga parfymerna är antingen oljebaserade eller relativt ensidiga i sin doftpalett. Så då föddes idén att se om det gick att göra en mer giftfri och naturlig doft, utan kompromissa med kvalitet eller djup.

Tillsammans med den fantastiska Gunilla Brunell på WISE Organic Beauty påbörjade jag så en resa mot en parfym. Allt startade med en kopp kaffe på ett café i Gamla Stan för snart ett decennium sedan, och vi konstaterade snabbt att vi både delade värderingar, humor och, inte minst, intresset för hud- och kroppsvård som är i samklang med både människa och natur.

När vi beslutade om att båda uppfylla vår dröm om en naturlig doft fastnade vi snart för en mycket speciell person som skulle komma att bli vår musa; Marsha P. Johnsson."

Rickard Söderberg

1601

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Kunder som köpt denna produkt köpte också: