Ekologisk babyolja med sesam- och aprilkosolja.
  • På rea!
Ekologisk babyolja med sesam- och aprilkosolja.

Baby Oil

259,00 kr

Storlek: 250 ML

WISE Baby Oil är en multifunktionell olja som passar alla hudtyper och åldrar, den är både skyddande och mjukgörande. Den fina mixen av sesam-, aprikoskärn-, och tistelolja ger huden lugn och lyster efter sol och bad. 

Huden tar upp cirka 60 % av det du smörjer den med. Ett barns hud är hälften så tjock som vuxnas, vilket gör innehållet i produkterna ännu viktigare. 

I Lager

Snabb leverans 1–2 dagar

 Trygg betalning via Klarna

Fri frakt från 300 kr

 Tre veckors returrätt

WISE Baby Oil är doftfri och rekommenderas till babymassage och som kroppsolja, men även i stället för tvål, till uppmjukande bad och skorv-behandling. Våra babyolja innehåller varken mineraloljor, tensider, parfym eller konservering.

De flesta bebisar föds med en näst intill perfekt balans i sin hud och ju mindre kemikalier och tillsatser du tillför barnets hud, ju större är chansen att detta bevaras.

Genom att använda ekologiskt odlade vegetabiliska oljor som innehåller både vitaminer och fettsyror kan du förebygga torr hy och fuktavdunstning och ge ditt barn bättre förutsättningar att slippa eksem, klåda och andra hudproblem.

Funktion:

  • Vårdande, skyddande, närande
  • Rengörande

Användning:

  • Babymassage: Var uppmärksam på signalerna när babyn fått nog, ca 5, max 10 minuter är fullt tillräckligt.
  • Bad: cirka 1 msk i badvattnet, eller värm upp i handflatan och smörj in kroppen före badet, det ger ett mycket effektivt skydd mot uttorkning.
  • Skorvborttagning: Värm upp oljan till kroppstemperatur i vattenbad och smörj sedan in i hårbotten. Låt sitta i en timme. Avlägsna försiktigt skorven. (Vid mycket skorv, låt sitta över natten.)
  • Istället för tvål: Häll babyoljan på en tvättlapp, tvåla in försiktigt, skölj av.


Innehåll: Endast kallpressade ekologiska oljor av aprikoskärnolja, semsamolja och tistelolja (Eko)

INCI: Prunus armeniaca kernel oil (Eco), Sesamum indicum seed oil (Eco), Carthamus tinctorius seed oil  (Eco)

7511

Recensioner (0)

Ingen har lämnat en recension än.

Kunder som köpt denna produkt köpte också: