WISE

ORGANIC SKINCARE

– exklusiva, resultatinriktade hudvårds-produkter tillverkade i Sverige.


Med över 30 års erfarenhet är grundaren och produktutvecklaren Gunilla Brunell en pionjär inom växtbaserad hudvård.

WISE ekologiska produkter är framtagna genom att noga undersöka hur varje växt, olja och ört bidrar till hudens välmående. Inga råvaror från petrokemisk industri eller animaliska ingredienser är tillåtna i WISE produkter.

WISE hud- och kroppsvård utvecklades av Gunilla Brunell, tillsammans med Axelsons välrenommerade hudterapeutskola och är i grunden ett renodlat salongsmärke. Med våra kompletta hudvårdsserier kan du skapa din egen magiska hudvårdsrutin.

1998 lanserades WISE som ett professionellt salongsmärke helt baserat på botaniska ingredienser.

Gunilla Brunell är utbildad aroma-, och hudterapeut och kommer från en tradition av tre genera- tioner kvinnor som gått före och lärt henne om växternas helande kraft.

“När jag reflekterade över vad generationer av kvinnor i min släkt lärt mig och hur dagens hudvård produceras insåg jag att vi tappat bort ursprunget till naturlig skönhet. Med våra professionella hudvårdsprodukter låter vi dig ta del av ett arv som utvecklats under århundraden.”

Deep Cleansing milk 100 ml

Rengör din hud på djupet med verksamma ingredienser som antiseptiskt enbär, talgbalanserande ho-olja och palmarosa som stärker bindväven. Mixen av oljor tar bort smink och föroreningar och ger en balanserad och ren hud. Följ upp med Wise Clarifying Toner för att bygga upp en stark och tålig fuktbarriär och missa inte vår mjuka Jojoba Face scrub.

För alla hudtyper.

Vinnare i Beauty short list 2021 och 5 getingar i Expressen.

Gentle Cleansing milk 100 ml

Rengör försiktigt, avlägsnar både make up och luftföroreningar utan att störa din huds naturliga skydd. Innehåller lugnande lavendel, fräsch apelsin och rosmarin som ger dig en sval och lugn hy. Följ upp med Wise Protecting Toner för en stark fuktbarriär.

För känslig hy

Clarifying toner (Mist) 100 ml

Tångbaserat ansiktsvatten i sprayflaska som återfuktar och ger din hy skydd och lyster. Innehåller mjölksyrans klargörande egenskaper och doftar friskt av enbär och palmarosa som har stärkande effekt på bindväven och ger en matt men gnistrande klar hy. Följ upp med Wise Face Cream Calming Rose eller Face crème antiage neroli.

För alla hudtyper.

Protecting toner (Mist) 100 ml

Skyddande ansiktsvatten i sprayform som lugnar huden. Innehåller alger och mjölksyra som som stärker fuktbarriären som skyddar huden. En behaglig doft av apelsin och lavendel gör den perfekt för dagligt bruk på känslig hy. Följ upp med Wise Face cream sensitive, Face creme calming rose eller Face serum calming rose.

För känslig hy.