Välkommen till WISE, så kul att du hittat hit! 

WISE organic skin care är ett hållbart, mångfaldigt prisbelönt ekomärke med ingredienser uteslutande från växtriket. Produkterna håller högsta kvalitet och ger absolut toppresultat! Vi tillverkar alla våra produkter i Sverige och det har vi gjort från starten 1998.

WISE produkter har tre huvudfunktioner.

1. De ska stärka och bygga upp hudens mikrobiom, det vill säga hudens goda bakterier och immunförsvar. 2. De ska skydda huden, till exempel från luftföroreningar, smuts och toxiner som vi dagligen utsätts för. 3. De ska ge huden adekvat näring som vitaminer, fettsyror och mineraler. 

WISE som märke är känt för sitt pionjärskap med exklusiva, professionella hudvårdsprodukter från växtriket. När du väljer WIse investerar du i både dig själv och i vår planet och du behöver inte tveka, för du har hela tre veckors returrätt om du inte kan ha våra produkter.

Nu lite skryt: I februari 2022 har vår Face cream Calming rose vunnit första pris för tredje gången och vår Jojoba scrub kom också på första plats i London i den prestigefyllda tävlingen Beauty Shortlist. Totalt fick sex av våra produkter priser i samma tävling.

Förra året blev Magic drops årets nyhet i tävlingen Stockholm Beauty week och nu är vår Jojoba scrub och Body oil Ylang ylang nomnerade i Sveriges viktigaste tävling, Organic Beauty Award! 


WISE hyllar alla åldrar. WISE gör produkter för alla hudtillstånd och/ eller hudproblem, eftersom vi i grunden är ett salongsmärke framtaget för hudterapeuter. Vi hyllar också alla åldrar för varje ålder äger sin skönhet! Våra hudvårdsrutiner är okomplicerade och ger en skön känsla och förstås en vacker och glad hy. Produkterna är veganska (förutom våra tre balmer som innehåller bivax). Givetvis är produkterna fria från djurförsök.       


Högkvalitativa råvaror från A-Ö.
 Produkterna framställs av bästa möjliga botaniska ingredienser. Innehållet består av ekologiska vegetabiliska oljor och medicinalväxter som är proppade med vitaminer, fettsyror, fuktkomponenter, alger och antioxidanter som tillsamman ger både glow, näring och skydd och lugnar "bråkig" hy. 


Alla är vi olika och vi ska alla leva hela livet i en och samma "hudkostym", därför ska du förstås ha produkter som passar just din hy och dina förutsättningar. WISE ska fylla ett specifikt behov och varje produkt är framtagen genom att noga undersöka hur de växter, örter och oljor vi tillsätter, möter hudens läkningsprocess och välmående vid olika tider i livet. Smart, effektivt och bra för planeten!

 

Grundare         

WISE grundades av Gunilla Brunell som är både hud- och aromaterapeut med över 30 års erfarenhet av professionell växtbaserad hudvård och undervisning. Arvet från tre generationer kvinnor som sysslat med växtförädling finns också med i produkterna. Det är detta du kommer att uppleva när du använder WISE produkter, som alla har ljuvliga dofter, det är vi extra stolta över.

 

Historia. "När jag reflekterade över vad tre generationer kvinnor i min släkt lärt mig och hur dagens hudvård produceras insåg jag att vi tappat bort ursprunget till naturlig skönhet. Det har jag med mina Wiseprodukter ändrat på".Axelsons hudterapeutskola. Under mina 15 år på anrika Axelsons skola, tog jag fram fyra grundserier och fyra massageoljor tillsammans med hudterapeuter, lärare och massörer, som sedan dess används på salonger och kliniker från Ystad till Haparanda och på hudterapeutskolan i Umeå.

 

Innehåll             

Wise innehåller samma ingredienser som vi mår bra av att äta, eftersom vår hud ”äter” 60-70 % av det du smörjer den med. Bra eller hur! WISE botaniska verksamma ingredienser aktiverar hudens ämnesomsättning, förbättrar förmågan att behålla fukt och förstärker den egna naturliga bakteriefloran som skyddar vår hy.

Ett kroppseget exempel är hyaluronsyra som fyller på hudens fuktdepåer på djupet. Antioxidanter från medicinalväxter aktiverar hudens celler, bland annat rosmarin, äkta ros och enbär och många många fler. Havets egna små reningsverk algerna, hjälper till att rensa ut slaggprodukter och med mjölksyran får vi alltid rätt pH värde på huden och det där extra glowet.

Vi blandar de verksamma ingredienserna i högkvalitativa ekologiska växtoljor, till exempel kakaosmör och broccolifröolja som innehåller över 50 olika fettsyror och goda fetter plus vitaminer och mineraler som stärker vår naturliga bakterieflora, vårt så kallade mikrobiom som är en del av vårt immunförsvar som skyddar vår hy.

 

Flaskor och etiketter

Våra flaskor är valda med stor omsorg, som allt annat. Förutom att de är vita som snö, så ville jag också att de skulle spegla lyxen inuti och vara lite glamorösa, därav guldet. Jag var trött på mina gamla ekoförpackningar. Det ska vara snyggt i skåpen och man ska känna sig lyxig, nöjd och glad när man ser dem.

Naturligtvis är de klimatsmarta och återvinningsbara, liksom våra etiketter. Vakuumflaskor med pump gör att du som kund kan dosera exakt och få ut varenda droppe. Det är sånt vi vet att du som kund verkligen uppskattar.

 

Kundpolicy

Vi tror på kundvänlighet i alla aspekter och därför kan du alltid prata med oss om något inte är som du tänkt dig. Visste du att hos WISE har du tre veckors returrätt om du av någon anledning inte kan ha våra produkter. Det är vi ensamma om så vitt vi vet. 

 

Miljötänk och hållbarhet

Vårt företag genomsyras av hållbarhets- och miljötänk och förstås av omtanke om vårt fantastiska personalteam. Vi serverar alltid ekologiskt kaffe till exempel och vi komposterar allt biologiskt. Det ingår i vår dagliga rutin att källsortera papper och plast och såklart återvinner vi alla förpackningar vi får varor i.

 

WISE Power of plants

Med våra professionella hudvårdsprodukter låter vi dig ta del av ett arv som utvecklats under decennier och Du investerar i dig själv genom att välja högsta kvalitet både för din hud, din kropp och vår planet. Våga prova du också ❤️

 

 

Gunilla Brunell

Läs intervju med Gunilla hos Naturligt Snygg