WISE  alla hudtyper och naturen!

På WISE älskar vi alla hudtyper. Ung som mogen, problematisk eller nöjd, torr eller fet, känslig och tålig. Och så älskar vi naturen!

Det är dit vi har vänt oss för att hämta ingredienser och kunskap som naturen besitter och som varje hudtyp mer eller mindre behöver som motvikt till alla kemikalier vi utsätter oss för.

Växtoljor och medicinalväxter istället för mineraloljor och kemiska tillsatser.

Basen i våra produkter är vegetabiliska oljor fyllda av naturliga vitaminer och fettsyror som är helt nödvändiga för vår hud för att bevara sin balans. Den fantastiska broccolifröolja, avokadosmör, sheasmör med mera. Samtliga våra oljor är ekocertfierade. Det vill säga, att de odlas helt utan bekämpningsmedel eller konstgödning och på samtliga oljor finns ekocertifikat från leverantören. 

 

Huden vårt största organ

Huden är vårt största organ med en yta på ungefär 2 kvadratmeter och påverkar i allra högsta grad vår hälsa.

Vår hud tar upp cirka 60 procent av det vi smörjer den med och Du kan enkelt få din kropp och själ att må bättre bara genom att använda ekologisk hudvård. 

Gott för din hud och gott för naturen
Genom att välja WISE väljer du det som är gott för både din hud. Vi tycker det är självklart att också förpackningarna ska vara de bästa både för dig och naturen. Läs mer om våra förpackningar här»

Hanna Lindblad väljer WISE

Sveriges Flash Dance stjärna Hanna Lindblad väljer WISE

Favoritprodukterna är Moist Booster och Nattkräm Rose.