Svensktillverkad Ekologisk Hudvård

För mig som grundare av WISE är alltid det hållbara och långsiktiga perspektivet  prioriterat. Därför tillverkas WISE produkter i liten skala, där vi tar hand om alla råvaror så att ingenting går till spillo. Den färdigblandade produktern fylls sen på förpackning och etikett som blir till vattenånga vid förbränning. Är inte det ultimat hållbart så säg?

Vi tillverkar på Värmdö i Stockholms skärgård. All produktutveckling sker först i vårt eget lilla labb på företaget, innan vi sätter det i fabriken och samtliga recept har tagits fram och ägs av mig - Gunilla Brunell. Vi använder aldrig färdigköpta baser.

Ekologiska råvaoror
Vi vill bara ha de finaste råvarorna och hämtar dem i Sverige och övriga Skandinavien när det är möjligt men också i närliggande EU länder, Tyskland, Italien och Frankrike.

Kvalitet
Kvalitetssäkring av slutprodukt står vi själva för. Detta görs varje gång något produceras. 

Ekocertifierade
I dag är i stort sett alla våra råvaror ekologiskt certifierade. Samtliga vegetabisliska oljor, eteriska oljor, konserveringen, emulgeringen och de extrakt som ingår för att få vissa specifika resultat. Vi har fortfarande inte hittat ekologiska leror men vi jobbar på det också :)

Miljövänliga förpackningar
Alla pappersförpackningar, och etiketter tillverkas i Sverige och är miljömärkta. Våra vakuumflaskor är både kundvänliga och miljöcertifierade. Du får ut precis allt och sen blir flaskorna till vatten och koldioxid vid återvinning. Likadant är det mer våra etiketter. Färgerna vi använder är miljömärkta och vårt packmaterial består uteslutande av returpapper och miljövänlig plast. Det vore inte hållbart annars.

 

Svensk Ekologisk Hudvård
Inga produkter

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Varukorg Till kassan

Nyhetsbrev

Bli VIP-Kund och få nyheter och erbjudanden!

* indicates required