Nu kan DU bli delägare i WISE Organic Beauty! 

Med över 100% finansierat av vårt första finansieringsmål rivstartar WISE sin crowdfundingkampanj. 

Med filosofin »less is more« tillverkar WISE ekologisk och vegansk hudvård med endast ingredienser från växtriket. Bolagets grundare Gunilla Brunell var redan 1998 pionjär inom vegansk hudvård och har sedan dess drivit bolaget framgångsrikt och lönsamt. Med ett nytt dream-team, externt finansiering och stöd från ALMI är det nu dags för bolaget att växla upp och påbörja sin tillväxtresa!

»Tiden är helt rätt! När jag började var ekologisk och vegansk hudvård främmande för många. Idag börjar det bli en självklarhet inom branschen. Med vår samlade kunskap sedan 1998, etablerade varumärke och driv räknar vi med en ordentlig tillväxtresa de närmaste åren«, säger Gunilla Brunell, Grundare.

Förutom aktier och framtida avkastning belönas du som investerare med härliga WISE produkter, rabatter och medlemskap i vår aktieklubb.

Ta mig till kampanjen

Vad är en Crowd Funding?
I stället för att låna i bank eller söka riskkapital, bjuder vi in dig och hela vår kundklubb, alla återförsäljare, leverantörer och övriga hudvårdsälskare att investera och äga en del av WISE och vara med på vår framgångsresa!

WISE produkter är outstanding och ger fantastiska resultat. Om det råder ingen tvekan och det vet ni som använder och köper om dem gång på gång. Nu ska många fler få tillgång till dessa superprodukter och inte bara i Sverige. 

Anledningar till att hänga med på vår tillväxtresa:
• Beprövat affärskoncept som drivits framgångsrikt sedan 1998 med djup passion för det vi gör! 
• Stabilt bolag som går med vinst.
• Erfaret team med mycket god branschkunskap och ett brett kontaktnät i Norden, Europa och Kina.
• Marknadssegmentet för ekologisk och vegansk hudvård är den snabbast växande i branschen med 18% per år!
• Offensiv framtida tillväxtstrategi.
• Vi redo för tillväxt!

#Let's Be WISE!

Varma hälsningar

Gunilla Brunell, Grundare av WISE Organic Beauty

Läs intervju med Gunilla här från Naturligtsnyggbloggen!