Ge din hud vad den förtjänar - prisbelönta produkter från WISE Organic Skincare!

WISE Organic Skincare - power of plants - exklusiva, professionella hudvårdsprodukter tillverkade i Sverige. 

Innehållet av botaniska ingredienser aktiverar hudens ämnesomsättning, förbättrar förmågan att behålla fukt och förstärker den egna naturliga bakteriefloran som skyddar din hy. WISE växtbaserade produkter ger lyster, har långvarig effekt på djupet och bevarar din hy glad och vacker resten av livet! 

WISE grundades av Gunilla Brunell som ett svar på dagens hudvårdsindustri, som i stor utsträckning baseras på syntetiska ingredienser. Hon är utbildad aroma- och hudterapeut med stor passion för natur och miljö. 

"Jag har ärvt kunskapen om växternas superkraft från mamma, mormor och mormors mor, som tog mig ut i skogen från det jag var riktigt liten"

Med 30 års erfarenhet tillhör Gunilla pionjärerna inom växtbaserad professionell hudvård och kommer från en tradition där man tagit tillvara växtriket.  “När jag reflekterade över vad generationer av kvinnor i min släkt lärt mig och hur dagens hudvård produceras insåg jag att vi tappat bort ursprunget till naturlig skönhet. Med våra professionella hudvårdsprodukter låter vi dig ta del av ett arv som utvecklats under århundraden.”

Under sina år på anrika Axelsons hudterapeutskola fick hon idén att omsätta kraften från växtriket till en professionell hudvårdsserie och samtidigt föra traditionerna vidare från tre generationer kvinnor. 1998 lanserades WISE som ett professionellt salongsmärke helt baserat på botaniska, växtbaserade ingredienser.

Alla produkter i WISE hudvårdsserie är framtagna genom att noga undersöka hur varje växt och ört bidrar till hudens välmående. Hela verksamheten har dessutom ett genuint miljötänk, från biologiskt nedbrytbara ingredienser till klimatsmarta förpackningar som blir till vattenånga vid förbränning.


När du väljer våra produkter investerar du i dig själv genom att välja högsta kvalitet både för din hud, din kropp och vår planet.Grundare och produktutvecklare av WISE Organic Skincare Power of plants

 

Läs intervju med Gunilla hos Naturligt Snygg