Flera generationer kvinnor & växtbaserad professionell hudvård.

1998 grundades WISE av hud-,  ört,-  och aromaterapeuten Gunilla Brunell, men historien börjar inte där utan flera generationer bakåt i tiden ända till 1800-talet.

"Jag har ärvt kunskapen om växternas helande kraft från min mamma som lärde mig från det jag var liten och hon ärvde det från det sin mamma, som i sin tur fick allt från Ottilia - gammelmormor.  Hon odlade själv det familjen åt, medicinalväxter som användes vid sjukdom och växtoljor för en vacker hy. I dag är vi inne på femte generationen starka kvinnor då mina döttrar också valt yrken inom hälsa och skönhet.

Under sista århundradet har hudvården blivit mer och mer kemisk och syntetisk. Det ville jag bidra till att förändra och tillsammans med en önskan om att föra arvet och traditionerna vidare föll det sig helt naturligt för mig att arbeta med växternas kraft i dess renaste ursprungliga form.

Jag ville ge världen tillgång till professionell resultatinriktad hudvård med växtbaserade ingredienser och startade därför en svensk kommersiell hudvårdsserie som idag är WISE Organic Skincare. Under 15 års tid utvecklade jag WISE tillsammans med expertisen på Axelsons hudterapeutskola. Idag är den fulländad!

Förutom att alla råvaror ingår i kretsloppet blir även våra förpackningar till vattenånga vid förbränning.

När du väljer våra produkter investerar du i dig själv genom att välja högsta kvalitet både för din hud, din kropp och vår planet!
Grundare av WISE Organic Skincare

Läs intervju med Gunilla hos Naturligt Snygg