Välkommen till WISE, så kul att du hittat hit! 

 

Vi på WISE Organic Skincare tillverkar exklusiva professionella hudvårdsprodukter från växtriket och det har vi gjort ända sen 1998 och vunnit många priser genom åren. Nedan kan du läsa lite om oss, vår grundare och våra produkter.

 

Resultat           

Det allra viktigaste tycker vi är resultatet och WISE produkter ger en fräsch lyster som håller i sig. 

Innehåller vitaminer fukt, alger och antioxidanter som ger fuktmättnad och skydd som jämnar ut fina linjer, rynkor och porer.  

Alla har vi olika hudtillstånd och Du ska förstås ha produkter som passar just din hy. Därför ska varje WISE produkt fylla ett specifikt behov och varje produkt är framtagen genom att noga undersöka hur de växter, örter och oljor vi tillsätter, möter hudens läkningsprocess och välmående vid olika problem. Smart, effektivt och bra för planeten!

 

Grundare         

WISE grundades av Gunilla Brunell som är både hud- och aromaterapeut med över 30 års erfarenhet av professionell växtbaserad hudvård. Arvet från tre generationer kvinnor som sysslat med växtförädling finns också med i produkterna. Det är detta du kommer att uppleva när du använder våra produkter som också doftar utsökt och det är vi kända för.

 

"När jag reflekterade över vad tre generationer kvinnor i min släkt lärt mig och hur dagens hudvård produceras insåg jag att vi tappat bort ursprunget till naturlig skönhet"

Under sina år på anrika Axelsons skola, tog Gunilla fram fyra grundserier tillsammans med hudterapeuter och lärare som sedan dess används på salonger från Ystad till Haparanda.

 

Innehåll             

WISE botaniska verksamma ingredienser aktiverar hudens ämnesomsättning, förbättrar förmågan att behålla fukt och förstärker den egna naturliga bakteriefloran som skyddar din hy. Ett kroppseget exempel är hyaluronsyra som fyller på hudens fuktdepåer på djupet. Vi jobbar mycket med antioxidanter från medicinalväxter som aktiverar hudens celler. Exempel på det är bland annat rosmarin, äkta ros och enbär men vi har många många fler. Havets egna små reningsverk algerna, hjälper till att rensa ut slaggprodukter och med mjölksyran får vi alltid rätt pH värde på huden och den där extra glöden.

Vi blandar sen de verksamma ingredienserna i högkvalitativa ekologiska växtoljor, till exempel kakaosmör och broccolifröolja som innehåller över 50 olika fettsyror, vitaminer och goda fetter som stärker vår naturliga bakterieflora, vårt så kallade mikrobiom som skyddar vår hy.

Wise innehåller samma ingredienser som vi mår bra av att äta. Grönsaker, frukter, bär och frön eftersom vår hud ”äter” 60-70 % av det du smörjer den med. Bra eller hur!

 

Flaskor och etiketter

Klimatsmarta återvinningsbara etiketter och vakuumflaskor med pump som gör att du som kund kan dosera exakt som du vill och få ut precis varenda droppe. Det är sånt vi vet att du som kund verkligen uppskattar.

 

Kundpolicy

Vi tror på kundvänlighet i alla aspekter och därför kan du alltid prata med oss om något inte är som du tänkt dig. Visste du att hos WISE har du tre veckors returrätt om du av någon anledning inte kan ha våra produkter. Det är vi ensamma om så vitt vi vet. 

 

Miljötänk och hållbarhet

Vårt företag genomsyras av hållbarhets- och miljötänk och förstås av omtanke om vårt fantastiska personalteam. Vi serverar alltid ekologiskt kaffe till exempel och vi komposterar allt biologiskt. Det ingår i vår dagliga rutin att källsortera papper och plast och såklart återvinner vi alla förpackningar vi får varor i.

 

WISE Power of plants

Med våra professionella hudvårdsprodukter låter vi dig ta del av ett arv som utvecklats under decennier och Du investerar i dig själv genom att välja högsta kvalitet både för din hud, din kropp och vår planet. Våga prova du också ❤️

 

 

Gunilla Brunell

Läs intervju med Gunilla hos Naturligt Snygg