En sann pionjär som firar 20 årsjubileum 2018!

WISE är sedan många år ett hållbart hudvårdsföretag och började tillverka produkter 1998. Vår strävan är såklart att ha sjukt bra produkter som DU vill ha! Samtidigt vill vi nte lämna några spår efter oss i form av miljöbelastande utsläpp, överkonsumtion eller nyttjande av hotade växter och andra resurser.

Wise produkter är helt och hållet växtbaserade och ingår i kretsloppet med förpackningar som blir till vattenånga och koldioxid vid förbränning.

Skönhet med en bra känsla är viktigt!                                                                                                  Vi arbetar med såväl yttre som inre skönhet. Det du äter har enormt stor inverkan enligt all samlad vetenskaplig forskning, men Din hud "äter" också det du smörjer den med. Däför är våra produkter helt och hållet växtbaserade och våra kunder ska förvänta sig att de gör stor skillnad för kundens hy. Bakom varje WISE-produkt ligger därför många timmars arbete.

När WISE startade 1998 var ekologisk hudvård ett relativt okänt begrepp. I dag har tiden hunnit i kapp oss och vi har genom långsiktigt  och hållbart arbete skapat oss en trogen kundkrets och ett kapital i form av hängivna Återförsäljare från Ystad i söder till Luleå i Norr.

Människor har helt enkelt fått upp ögonen för våra svensktillverkade, näringstäta ekoprodukter. Samtidigt har det idag bland svenska folket, mycket hög prioritet att inte förgifta vare sig sin kropp eller Moder Jord på grund av skräpprodukter.                                                                                                                                                                                       

Med andra ord: Hållbarhetstänket har slagit igenom stort och WISE är idag ett väletablerat företag och vi är övertygade om att ren mat, liksom ren hudvård, är den enda vägen framåt.

WISE har belönats många gånger för sina produkter. Senast 2017 då vår Vitalkräm vann årets bästa kräm i Organic Beauty Award! Vår rengöring har fått fem getingar i Expressen och många av våra produkter har vunnit "bäst i test" ett antal gånger. Det är vi stolta över <3                          I två decennier har jag och mina medarbetare arbetat för att resultatet av våra produkter ska hålla VÄRLDSKLASS. Det gör de idag!

Inte för inte var vi huvudleverantörer under drygt 15 år på Axelsons ekologiska hudvårdsskola.

Vi  har idag ett komplett sortiment för hud och kroppsvård som heter: Vital, Age, Sensitiv och Balans.  

Alltså! Kom och häng med oss och bli en hållbar hudvårdskonsument du med! Unna dig WISE växtbaserade, näringtäta och hållbara produkter och börja varje morgon med en ren hudvårdsritual. Börja använda ekologiska produkter som kommer från hjärtat! 

Till shoppen- till en bättre hudupplevelse!

 

Gunilla Brunell

Grudnare av WISE Naturkosmetik


Inga produkter

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Varukorg Till kassan

Nyhetsbrev

Bli VIP-Kund och få nyheter och erbjudanden!

* indicates required