WISE - ett klassiskt salongsmärke utan de klassiska kemikalier (ibland giftiga) som ofta ingår i traditionella hudvårdsmärken. WISE produkter innehåller i stället råvaror som är helt naturliga, med växtbaserade verksamma ingredienser som till exempel Broccolifröolja, fermenterad hyaluronsyra, c-vitamin, fetter och vaxer med mera. Våra hudvårdsserier har utvecklats tillsammans med Axelsons hudterapeutskola under hela 15 års tid och de fungerar därefter. De ger både omedelbart, långsiktigt och strålande resultat! Vi är faktiskt så kaxiga på den punkten att du har tre veckors full returrätt om du inte är nöjd!

Fler bevis på att våra produkter är vad vi säger är att WISE Face creme Vital blev årets bästa kräm 2017 i Organic beauty award! Vår Moist booster nominerad i samma tävling liksom vår ögonkräm som också fått 10 av 10 möjliga poäng av Recensera mera. Deep Cleansing milk stoltserar med 5 getingar i Expressen och vårt ansiktsvatten har blivit Bäst i Test i tidningen Hälsa liksom vår ansiktsmask.

Våra produkter är ekologiska, veganska, 100% cruelty free och vi garanterar att inga råvaror testas på djur. Vår tillverkning sker i Sverige, därför har vi full kontroll från odling till badrum. WISE används på salonger från Ystad till Haparanda, välkommen till WISE du också!

 

Gunilla Brunell

Grundare av WISE Organic Beauty


Inga produkter

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Varukorg Till kassan

Nyhetsbrev

Bli VIP-Kund och få nyheter och erbjudanden!

* indicates required