WISE  alla hudtyper och naturen!

På WISE älskar vi alla hudtyper: ung som mogen, problematisk som nöjd, torr som fet, känslig som tålig. Och så älskar vi naturen! Det är dit vi har vänt oss för att hämta våra råvaror och den kunskap som naturen besitter och som varje hudtyp mer eller mindre behöver som motvikt till alla kemikalier vi utsätter oss för.


Vegetabiliska oljor och Medicinalväxter istället för mineraloljor och kemiska tillsatser.

Basen i våra produkter är enbart vegetabiliska oljor som mandelolja, tistelolja, aprikoskärnolja, jojobavax, sheasmör, avokadosmör med mera. Samtliga våra oljor är ekocertfierade. Det betyder i praktiken att de odlas helt utan bekämpningsmedel eller konstgödning och på samtliga oljor finns ekocertifikat från leverantören. 


Huden vårt största organ
Vet du att huden tar upp cirka 60 procent av allt du smörjer in dig med? Huden är vårt största organ med en yta på ungefär 2 kvadratmeter och påverkar i allra högsta grad din hälsa.Icke ekologiska hudvårdsprodukter innehåller kemiska ämnen och mineraloljor från råoljeindustrin och i stort sätt alltid syntetisk doft och färg. Det är inte vare sig hälsosamt eller hållbart i längden för din hud. Du kan enklet få din kropp och själ att må bättre bara genom att använda ekologisk hudvård. 


Gott för din hud och gott för naturen
WISE Ekologisk hudvård innehåller endast naturliga oljor från växtrriket och är inte bara snäll mot huden, utan också mot naturen. Genom att välja WISE väljer du det som är gott för både din hud och naturen från odling till sophantering. Vi tycker det är självklart att också förpackningen ska vara de bästa både för dig och naturen. Läs mer om våra förpackningar här»


Hanna Lindblad väljer WISE

Sveriges Flash Dance stjärna Hanna Lindblad väljer WISE

Favoritprodukterna är Moist Booster och Nattkräm Rose.


Inga produkter

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Varukorg Till kassan

Nyhetsbrev

Bli VIP-Kund och få nyheter och erbjudanden!

* indicates required