WISE ambassadörer

WISE växtbaserade, ekologiska hudvård är omtyckt av många, några av dem som använder produkterna är Louise Hoffsten, Hanna Lindblad och inte minst härliga Rickard Söderberg! Varför de väljer WISE framför andra hudvårdsserier kan du läsa mer om här nedan.


Louise Hoffsten

 

Folkkära Louis Hoffsten sjöng för miljoner människor i melodifestivalen och har varit låtskrivare och artist i hela sitt liv. Vi är ett stort fan av henne och hon är ett fan av WISE. Hon älskar våra produkter och använder dem dagligen. Allra mest tycker hon om vår Rengöring och Moist Booster

 "Känslan av att använda ekologiska produkter upplever jag som ett självklart val att värna om vår natur. Len och fin blir kroppen, det tycker jag är toppen!" 

 ( Fotograf: Carl-Robert Jonzon)

Hanna Lindblad


Musikalstjärnan Hanna Lindblad använder WISE sen många år och extra mycket tycker hon om Moist Booster magic drops  med hyaluronsyra och  Night balm Rose, som hon tyker är en riktigt drömnattkräm. 

"Äntligen har min hud blivit lugn med WISE ekologiska, lyxiga produkter och jag fullkomligt älskar dofterna!"


 Rickard Söderberg

 Rickard Söderberg har en röst och ett budskap som lämnar få oberörda! Han är en av våra mest kända samhällsdebatörer och är starkt engagerad i HBTQ rörelsen där han arbetar aktivt för att motverka de hot och orättvisor som många människor tvingas leva under. Rickard  som är Wiseanvändare sen många år säger så här: 

"När jag använder WISE får jag inte bara det som är bäst för mig själv - utan också det som är mest skonsamt mot moder jord. Det är produkter gjorda med kärlek helt enkelt..." 


Cecila Frode

Det vilar ett skimmer kring Cecilia Frode som kammat hem en Guldbagge och befinner sig mitt i en lysande karriär som en av Sveriges främsta skådespelare. Vi är mer än glada över att hon väljer att använda WISE, hennes favoriter är WISE Ekologiska Peeling, Vitalkräm och Moist Booster!

"Det är en stor bonus att WISE inte bara är skonsam för huden utan också är en miljömedveten produkt. Känner mig också stolt att en så pass bra hudvårdsserie är helt svensktillverkad."

 "Äntligen har jag hittat en hudvårdsserie jag letat efter! WISE-produkterna är svensktillverkade, och gjorda av oljor från växtriket. Inga kemiska produkter tillsatta. Jag gör ett aktivt val och använder ekologiskt, det är aldrig för sent att vakna upp och ta reda på vad vi smörjer in oss med och vilka gifter vi sen spolar ut."

Suzanne Reuter.


 

Martina Granström

Elitsimmaren Martina Granström som simmade i OS för Sverige lever ett liv som är påfrestande för huden. Hon tycker om WISE kroppsprodukter och använder Body Balnce Kroppsolja och Rosserum

"Som elitsimmare tränar jag i klorbassäng tjugo timmar i veckan, vilket sliter på huden och gör den torr och känslig. Med WISE ekologiska och lyxiga produkter kan jag ge min hud det den behöver utan att slita på miljön och jag slipper onödiga tillsatser. WISE är alltså ett bra val, både för min och naturens skull!"


Lana Brunell

Lana Brunell är inte bara sångerska, barnboksföfattare och krönikör, hon är också WISE ambassadör. Några av hennes favoriter är WISE Ekologiska Peeling och Moist Booster.

"Jag har alltid haft extremt torr och känslig hy och är därför kräsen med vilka produkter jag använder. Inte en enda peeling har fungerat utan att torka ut min hud. Men efter att ha provat WISE-peeling var jag såld. Huden återfettades och blev så fin efteråt. Det känns också skönt veta att det som spolas ned i tvättstället inte är farligt för miljön."

Vill du också bli WISE ambassadör? Hör av dig till oss på info@wisenaturkosmetik.se. 

Till butiken


Inga produkter

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Varukorg Till kassan

Nyhetsbrev

Bli VIP-Kund och få nyheter och erbjudanden!

* indicates required