Ekologisk supereffektiv deodorant med fräsch citrusdoft
Ekologisk supereffektiv deodorant med fräsch citrusdoft

Deodorant Fresh Citrus 60 ml

179,00 kr

Har du inte testat denna superdeo så passa på! Nu har du 15% rabatt. Naturlig ekologisk deodorant som verkligen fungerar. Vi har provat så många men varit missnöjda så vi bestämde oss för att göra en egen. Detta är resultatet: En fräscht citrusdoftande deo som håller dig fri från svettlukt hela dagen! Läs recension här!

Funktion:

  • Förhindrar svettlukt och håller huden sval och torr
  • Passar alla hudtyper.
  • Fräsch unisexdoft av citrus
  • Fri från syntetiska tillsatser, aluminium och alkohol
I Lager

WISE deo  Citrusfresh är en unisex deodorant som passar alla hudtyper även känslig hy.  De verksamma ingredienserna är eteriska oljor och Alun. Alun är ett naturligt mineralsalt som mycket effektivt förhindrar svettlukt och som tillsammans med de utvalda antiseptiska eteriska oljorna, håller armhålan ren och fräsch.

Deon är en klassisk roll-on som gör appliceringen enkel och effektiv, den torkar snabbt och missfärgar inte kläderna och doftar precis lagom mycket fräsch citrus. Doften funkar precis lika bra på kvinnor som på män eftersom den är unisex och passar därför också hela familjen.

Innehåll 60 ml

INCI
Aqua, Aloe vera(Eco), Potassium alum(Eco), Cetearyl Alcohol(Eco), Cetearyl Glucoside(Eco), Triethyl Citrate(Eco), Glycerine(Eco), Glyceryl Caprylate(Eco), Sodium Levulinate(Eco), Sodium Anisate(Eco), Xanthan gum(Eco). Tocopherol(Eco), Sodium Phytate(Eco), Litsea Cubeba(Eco), Cananga odorata Genuina(Eco). Aroma * (Citral, Limonen, Linalol, Benzyl benzoate, Farnesol, Geraniol, Benzyl salicylate, Citronellol)
* Ingår naturligt i eteriska oljor. 

641

Kunder som köpt denna produkt köpte också: