Antiage Serum för mogen hy och blandhy med Limeflower & broccoli oil

Innehåller växtoljor från broccolifrö och lindblomma som berikar huden med antioxidanter och vitaminer som A, B, D och E samt över 50 olika fettsyror, bland annat omega 3,6 och 9 som mättar huden på djupet och bevarar fuktbalansen i huden, vilket synligt förbättrar hudens textur och ger mycket vacker lyster. 

Bästa serum! En av våra sex stolta vinnare i London Beauty short list 2021 och 2022! 

504
266 produkter
WISE Organic Skincare
549,00 kr
Inkl. moms
  Fri frakt från 500 kr
  1-2 dagars leverans
  Säker betalning med Klarna
Beskrivning
Oljeserum för mogen hy med limeflower & broccoli oil, är en komplex olja som berikar din hy med massor av antioxidanter, ökar syresättningen och tillför naturens egna vitaminer, som tillsammans förbättrar hudens textur och ger vacker lyster. Passar även normal till balndhy.Mogen hy förlorar med tiden både fukt och elasticitet och behöver anpassade produkter, som stärker elasticiteten och hjälper till att både förebygga och reducera rynkor. För att uppnå en god återhämtning behövs både näring och superantioxidanter. 

Funktion:

  • Förebygger och slätar ut linjeringar
  • Bygger upp fuktmättnaden i hudens fuktbarriär
  • Ökar hudens cellförnyelse och och syresättning
  • Berikar huden med superantioxidanter, vitaminer och fettsyror
  • Ger skimrande guldig lyster och gloss till trött eller glåmig hy
  • Gör huden sammetslen

WISE Antiage serum innehåller en mix av kraftfulla antiage-oljor, bland annat broccolifröolja som är mycket intressant olja i hudvård på grund av dess speciella fettsyresammansättning. Över 50% är den enkelomättade fettsyran erukasyra, som är full av antioxidanter, är mjukgörande och ger "gloss" åt glåmig och livlös hud. Utöver det innehåller broccolifröolja vitaminerna A, B, D, E och K samt fettsyrorna 3, 6 och 9. Det är med andra ord en reparerande och vitaminrik olja som innehåller de flesta för huden viktiga fettsyrorna. 

Broccoli som växt har förmåga att förhindra skador på vårt DNA enligt Michael Greger, läkare och forskare, som samlat vetenskaplig fakta under 20 års tid, om växternas kraftfulla förebyggande och läkande egenskaper.

Broccolifröoljan är en "torr" superantioxidant-olja som snabbt tas upp av huden utan minsta kladd och verkar aktiverande och fuktighetsbevarande, tillsammans med olja från tistelfrön, solrosfrön, och mandel, vilken ger den huden lyster och en sammetslen känsla.

Verksamma eteriska oljor är Lindblom, som förutom sin fantastiska doft är aktiverande, stimulerar cellförnyelsen, är milt lymfdränerande och stärker bindväven samt Frankincense som kommer från kådan på Olibanumträdet och stärker hudens cellväggar, lugnar och förebygger brustna blodkärl.

Användning:

  • Mycket dryg. Ett par droppar från pipetten räcker för hela dagen! 
  • Används morgon och kväll på fuktad hy. Gärna i kombination med WISE ansiktsvatten och WISE Moist Booster Magic Drops.
  • Dag: Efter oljan applicera någon av WISE prisbelönta dagkrämer ovanpå.
  • Natt: Applicera WISE Night Balm Rose eller WISE Face Balm Skin Repair ovanpå WISE Repairing Beauty Oil och din hy kommer att bli som siden och sammet på en gång.


Innehåll: Sötmandelolja (Eko), Tistelfröolja (Eko), Broccolifröolja (Eko), E-vitamin och Solrosfröolja. Eteriska oljor Lindblomma och Frankincense

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Eco), Chartamus Tinctorius Seed Oil (Eco), Brassica Oleracea Italica Seed Oil (Eco), Tilia Cordata Extract, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil (Eco). Parfum: Hydroxicitronellal**, Amyl Cinnamal**, Linalool**, Benzyl Salicylate**, Cinnamyl Alcohol**, Eugenol**, Limonen**, Geraniol**, Citronella**
**Ämnen som ingår i eteriska oljor

Produktdetaljer
504
266 produkter